Lastoevoegmaterialen

Lastoevoegmaterialen

Met vestigingen in Nederland en Duitsland is Euroweld een toonaangevende verhuur- en verkooporganisatie van lasmanipulatieapparatuur, lastoevoegmaterialen en lasapparatuur. Wat de lastoevoegmaterialen betreft valt te denken aan elektroden en de draad die benodigd is bij MIG en TIG lassen.

Elga en ESAB lastoevoegmaterialen

De lastoevoegmaterialen betrekt Euroweld van de bedrijven Elga en ESAB. Elga is gestart in 1938 in Gotenburg (Zweden) als familiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf dus al bijna 75 jaar gespecialiseerd in het produceren van lastoevoegmaterialen en in deze jaren uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op dit gebied. Sinds februari 2000 maakt Elga deel uit van de wereldwijde groep ITW (Illinois Tools Works).

Het programma lastoevoegmaterialen van ESAB bestaat uit beklede laselektroden, gevulde lasdraden, massieve lasdraden, TIG-staven, lasband en laspoeders. De bijbehorende verpakkingen zijn zodanig ontwikkeld dat de gebruiker er eenvoudig en rationeel mee kan omgaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Marathon Pac en VacPac.

Meer informatie over lastoevoegmaterialen

Euroweld B.V.
Steenstraat 16-d
4751 GS OUD GASTEL
Tel. (0165) 31 78 55
Fax. (0165) 33 00 71
E-mail: info@euroweld.nl
Website: www.euroweld.nl

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

*

*


*