l

Lasapparatuur

Euroweld is in 1986 gestart in Oudenbosch en later verhuisd naar Oud-Gastel. In deze jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld op het gebied van lassen en automatiseren; met in het bijzonder alle vormen van het zogenaamde 'onder poederdek lassen'. Het bedrijf verhuurt en verkoopt verschillende apparatuur en toeboren zoals lasapparatuur, lastoebehoren, stroomaggregaten, verlichting, manipulatie apparatuur, slijpmachines, verlichting, hijsapparatuur en gereedschapskisten. Ook op het gebied van lastoevoeg materialen is Euroweld, met meer dan 3000 vierkante meter opslagruimte, een grote voorraad houder van onder andere Esab en Elga producten.

Lasapparatuur

Tot het assortiment lasapparatuur behoren de lasgelijkrichters, TIG lasapparatuur, Mig/Mag lasapparatuur, mobiele lasgeneratoren, automation en O.P. lassen. In de laatste categorie zijn onder andere laskolommen en wagens met vier aangedreven wielen voor een MIG/MAG toorts opgenomen.

Tot het assortiment lasapparatuur behoren de lasgelijkrichters, TIG lasapparatuur, Mig/Mag lasapparatuur, mobiele lasgeneratoren, automation en O.P. lassen. In de laatste categorie zijn onder andere laskolommen en wagens met vier aangedreven wielen voor een MIG/MAG toorts opgenomen. De nieuwste generatie lasapparatuur kan geprogrammeerd worden met specifieke procesinstellingen naar uw eigen keuze of volgens de huidige procesvarianten. Gebaseerd op stroombronnen met halfgeleiders wegen ze nog maar 1/80 van hun 70 jaar oude voorgangers, maar hebben wel meer vermogen.

Meer informatie

Wanneer u meer wilt weten omtrent de huur- en koopmogelijkheden van Euroweld lasapparatuur, neemt u dan contact op via 0165 31 78 55, info@euroweld.nl of de website www.euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

*

*


*