Mig lasapparaat

Mig lasapparaat

MIG lasapparaat kopen of huren? Ga naar Euroweld

U wilt een MIG lasapparaat kopen of huren? Bij Euroweld kunt u terecht voor lasapparatuur voor handmatig lassen en lasautomatisering.

MIG lasapparaat

Een MIG lasapparaat wordt ook wel een MIG/MAG lasapparaat genoemd. Het enige verschil tussen MIG (Metal Inert Gas) en MAG (Metal Active Gas) is het soort gas dat gebruikt wordt. MIG lassen kent veel voordelen. Het is snel en het is een manier van lassen die gemakkelijk aan te leren is. Ook zijn de mogelijkheden om het lassen met een MIG lasapparaat te automatiseren groot.

Lasautomatisering van Euroweld

Bij Euroweld vindt u alles wat u nodig heeft voor handmatig of halfautomatisch MIG lassen op uw bedrijf. Zo zijn wij leverancier van Redrock laskolommen en tractoren die we voor u kunnen uitrusten met de gewenste Esab en Miller MIG/MAG lasapparatuur. Wij leveren al meer dan 25 jaar tot volle tevredenheid lasapparatuur aan bedrijven die werken in de fabricage van bijvoorbeeld pijpleidingen, buizen en windmolens.

Contact

Wilt u meer weten over de huur- en koopmogelijkheden van een MIG lasapparaat bij Euroweld? Neem dan contact op via 0165 31 78 55 of info@euroweld.nl.

Vragen?

Vul dan nu ons contactformulier in en we zullen u spoedig van antwoord voorzien.

*

*


*